• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новости
  • Міжнародний День захисту дітей – прекрасне свято!

Міжнародний День захисту дітей – прекрасне свято!

2019-06-01

/Files/images/61937632_840609849650209_4320455057863606272_n.jpg Щороку в перший день літа відзначається
Міжнародний День захисту дітей –прекрасне свято радості та одвічної надії, адже саме в дітях ми вбачаємо сенс свого життя, в них втілюємо свої мрії, задля них працюємо, творимо, живемо.
Діти були і завжди залишаються нашим найдорожчим скарбом, гордістю і надією держави.
1 червня усі діти й дорослі, жителі й гості Гайворонщини поспішали на «Веселкове диво», яке відзначали з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.
Гучні дитячі розмови, веселий сміх, забавні ігри та щасливі очі дітей оповили Центральний стадіон міста Гайворона.
Разом з першим заступником голови районної державної адміністрації Олександром Костенком завітали привітати дітей з їх чарівним святом, побажали діткам та їх рідним миру, міцного здоров’я, щастя, добробуту, здійснення усіх найзаповітніших мрій.
«Щиро вітаю вас із Днем захисту дітей – добрим та радісним святом, яке відзначається в усьому світі першого літнього дня. Дитина – це продовженням роду сім`ї, а в державі – це запорука подальшого існування народу.
Саме тому піклування про підростаюче покоління, його майбутнє повинно бути спільним обов’язком батьків, суспільства та держави. На сьогоднішній день держава робить усе належне, щоб оточити дітей своєю турботою і увагою. Адже вкладаючи ресурси в дитинство – ми зміцнюємо продуктивні сили, забезпечуємо стабільність і готуємо активних громадян, здатних успадкувати важливу справу управління країною, впевнено йти вперед курсом важливих загальнодержавних реформ успішного розвитку. Допомагати дітям стати освіченими достойними членами суспільства – це наш головний обов’язок", - зазначив у свому виступі.
Від влади району було нагороджено Подяками та Грамотами призерів та переможців обласних предметних олімпіад, фестивалів та конкурсів з позашкільної освіти, військово-патріо-тичного виховання, призерів спортивних змагань, а також переможців районного конкурсу малюнків імені Миколи Жидельова.
Усім, кого було нагороджено, була надана матеріальна винагорода.
Жваві пісні та запальні танці юні таланти Центру дитячої та юнацької творчості разом з вихованцями районного Будинку культури дарували усім гостям свята в цей день.
Всі бажаючі мали змогу оглянути виставку дитячих робіт з декоративно-ужиткового мистецтва, а керівники цих гуртків проводили майстер-класи. Свято супроводжувалось різноманітними конкурсами та розважальними заходами.
Весело й щасливо провели цей день діти та їх батьки. Проте на цьому Свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх дітей – літні канікули.
Слід зазначити, що видатний педагог Василь Сухомлинський сказав:
«Життя коротке, але людина знов і знов переживає його у своїх дітях»
Всі труднощі і перешкоди ми готові долати саме заради наших дітей.
Адже вони – надія на щасливе майбутнє кожної сім ї, всього українського роду.
Немає такої дитини, яка б не хотіла бути щасливою.
А що потрібно для щастя і усмішки дитини?
Щоб завжди в житті поруч були мама і батько, щоб була затишною оселя,
збувалися всі мрії, було багато хороших друзів, був мир на землі
і щоб кожна дитина відчувала увагу, турботу і була захищеною!
Кол-во просмотров: 201

Комментарии

Новости

Опрос

Хто відвідував наш сайт?

Календарь

Предыдущая Апрель 2024 Следующая
ПВСЧПСВ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930